Tiedotteet

Tamline & HappyEco yhteistyö

9.6.2021

 

 

 

 

 

 

TAMLINE & HAPPYECO YHTEISTYÖHÖN
Koronan kurittamia toimialoja on monia. Messu/tapahtuma sekä profiilivaate/liikelahja-ala lukeutuvat niihin. Kaksi kyseisillä toimialoilla operoivaa pirkanmaalaista perheyritystä ottivat ”härkää sarvista” ja päättivät yhdistää voimansa. Yhteinen nimittäjä löytyi ekologisuudesta.
Happyeco on aivan uudenlainen tapa toteuttaa kevyet ja kestävät sekä helposti pystytettävät esittelytilat messuista toimistoihin. Tuotteet ovat 100 % kierrätettäviä ja kyseessä on Avainlippu-tuote. Tamline toimii profiilivaatteiden ja liikelahjojen ammattilaisena edustaen lukuisia tunnettuja brändejä. Ekologisuus on noussut myös vaatepuolella hyvin tärkeäksi yksityiskohdaksi.
Tamlinen hallituksen puheenjohtaja Sami Lehtonen: ”Ympäristöystävällisyys näkyy kasvavassa määrin yritysten kulutuskäyttäytymisessä. Yhteistyön tarkoituksena on tarjota asiakkaalle mahdollisuus saada kaikki messu- ja tapahtumatarpeet yhden katon alta. Aika on rahaa ja nyt kun maailma pikkuhiljaa avautuu, haluamme olla valmiina”.
Happyecon toimitusjohtaja Juha Hepokorpi: ”Vuosi on ollut haastava, mutta usko ei ole horjunut. Kuluneen vuoden aikana olemme tehneet merkittävää kehitystyötä ja konseptimme on kunnossa. Uskomme tämän synergian vain parantavan palvelua asiakkaillemme. Odotan tulevaa innolla”.
Tamlinen neuvonantaja Toni Kylätasku toimi neuvotteluiden priimusmoottorina. ”Lehtosen Sami on lapsuudenystäväni. Hän pyysi tutkimaan mitä saisimme lisättyä Tamlinen portfolioon. Ympäristöystävälliset vaatteet ovat nykyään erinomaisen laadukkaita, kuten myös Happyecon kierrätettävät tuotteet. Mainio combo asiakkaalle, joka haluaa esim. kaikki messumateriaalit samasta paikasta”.

print.happyeco.com
happyeco.com
tamline.fi

Lisätietoja
Sami Lehtonen                                       Juha Hepokorpi
sami.lehtonen@tamline.fi                   juha.hepokorpi@happyeco.com
+358 (0)400975060                            +358 (0)400 886 123
Tamline Oy                                             Happy Print Oy

Muita tiedotteita

SYKSYN 2023 UUTUUDET

26.9.2023

Syksyn uudet tuotekuvastot on päivitetty sivuillemme. Käy katsastamassa uutuudet!

Lue lisää

Hyvää Juhannusta!

21.6.2023

TO 22.6. avoinna klo 9-14 PE 23.6. suljettu Hyvää Juhannusta!  

Lue lisää

Tervetuloa kevät!

22.2.2023

Kevään 2023 tuotekuvastot on päivitetty sivuillemme. Käy katsastamassa uutuudet!

Lue lisää
Tarjouspyyntö