Tiedotteet

Yhteistyössä Tamline & Nikolas Pirttilahti – You never race alone.

27.11.2019

TAMLINE yhteistyösopimukseen Suomen lupaavimman karting-kuljettajan Nikolas Pirttilahden kanssa.
Nikolas Pirttilahti (s.09.08.03) rakentaa huippu-urheilijan uraansa erittäin määrätietoisesti ja hänellä on tavoitteena nousta lajissaan autourheilussa maailman huipulle. Pirttilahti on tällä hetkellä Suomen lupaavin nuori karting-kuljettaja. Tuloksena tältä kaudelta kartingin EM-sarjan 10. ja MM-kisojen 10. sija OKluokassa. Nikolas Pirttilahti kuuluu autourheilun lajiliiton huippuvalmennusohjelmaan (Flying Finn Academy) ja hän opiskelee Sammon Urheilulukiossa Tampereella.
Tamlinen myyntipäällikkö Sami Puustinen toteaa sopimuksesta seuraavaa: ”teimme päätöksen siirtyä urheilupuolelle tänä vuonna. Nokian palloseura oli ensimmäinen yhteistyöjoukkue. Halusimme myös yksilöurheilun puolelta urheilijan johon uskomme ja Nikolas täyttää nämä saappaat. Pyrimme luomaan omilla yrityskontakteillamme verkostoa joka auttaa Nikolasta keskittymään sataprosenttisesti unelmaansa ajaa joskus F1-tallin kuljettajana. Hänellä on siihen kaikki eväät”.
Nikolas on myös innoissaan yhteistyöstä. ”On kunnia-asia saada edustaa niin ammattitaitoista yritystä kuin Tamline. Odotan innoissani mitä kaikkea yhteistyön puitteissa keksitäänkään. Kiitän luottamuksesta ja yhteistyön tuomista mahdollisuuksista”.
Lisätietoja:
Sami Puustinen, myyntipäällikkö 050 449 1115, sami.puustinen@tamline.fi

Nina Pirttilahti, Nikolas Pirttilahti Racing 044 304 8136, nikolas.pirttilahtiracing@gmail.com

Follow me:
Facebook: Nikolas Pirttilahti Racing
Instagram: nikolaspirttilahtiracing
Home page: Follow my way to the top

Muita tiedotteita

UUDET KUVASTOT 2024

19.2.2024

Kevään 2024 kuvastot on nyt ladattu sivuillemme. Uutena tuotemerkkinä upea TENSON.  

Lue lisää

Hyvää Joulua!

22.12.2023

Joulun poikkeavat aukioloajat: 23. – 26.12. Suljettu 27. – 29.12. Klo 12-16 1.1.2024 Suljettu

Lue lisää

SYKSYN 2023 UUTUUDET

26.9.2023

Syksyn uudet tuotekuvastot on päivitetty sivuillemme. Käy katsastamassa uutuudet!

Lue lisää
Tarjouspyyntö