Tiedotteet

Yhteistyössä Tamline & Nikolas Pirttilahti – You never race alone.

27.11.2019

TAMLINE yhteistyösopimukseen Suomen lupaavimman karting-kuljettajan Nikolas Pirttilahden kanssa.
Nikolas Pirttilahti (s.09.08.03) rakentaa huippu-urheilijan uraansa erittäin määrätietoisesti ja hänellä on tavoitteena nousta lajissaan autourheilussa maailman huipulle. Pirttilahti on tällä hetkellä Suomen lupaavin nuori karting-kuljettaja. Tuloksena tältä kaudelta kartingin EM-sarjan 10. ja MM-kisojen 10. sija OKluokassa. Nikolas Pirttilahti kuuluu autourheilun lajiliiton huippuvalmennusohjelmaan (Flying Finn Academy) ja hän opiskelee Sammon Urheilulukiossa Tampereella.
Tamlinen myyntipäällikkö Sami Puustinen toteaa sopimuksesta seuraavaa: ”teimme päätöksen siirtyä urheilupuolelle tänä vuonna. Nokian palloseura oli ensimmäinen yhteistyöjoukkue. Halusimme myös yksilöurheilun puolelta urheilijan johon uskomme ja Nikolas täyttää nämä saappaat. Pyrimme luomaan omilla yrityskontakteillamme verkostoa joka auttaa Nikolasta keskittymään sataprosenttisesti unelmaansa ajaa joskus F1-tallin kuljettajana. Hänellä on siihen kaikki eväät”.
Nikolas on myös innoissaan yhteistyöstä. ”On kunnia-asia saada edustaa niin ammattitaitoista yritystä kuin Tamline. Odotan innoissani mitä kaikkea yhteistyön puitteissa keksitäänkään. Kiitän luottamuksesta ja yhteistyön tuomista mahdollisuuksista”.
Lisätietoja:
Sami Puustinen, myyntipäällikkö 050 449 1115, sami.puustinen@tamline.fi

Nina Pirttilahti, Nikolas Pirttilahti Racing 044 304 8136, nikolas.pirttilahtiracing@gmail.com

Follow me:
Facebook: Nikolas Pirttilahti Racing
Instagram: nikolaspirttilahtiracing
Home page: Follow my way to the top

Muita tiedotteita

Tervetuloa kevät!

22.2.2023

Kevään 2023 tuotekuvastot on päivitetty sivuillemme. Käy katsastamassa uutuudet!

Lue lisää

Hyvää Joulua!

22.12.2022

Toivotamme kaikille Rauhallista Joulunaikaa ja menestystä vuodelle 2023! Joulun aikatauluja: Pe 23.12. tavaranoudot klo 9-14 24.-26.12. suljettu Välipäivinä myynti paikalla […]

Lue lisää

After Work tapahtuma PE 28.10. Tervetuloa!

20.10.2022

Lue lisää
Tarjouspyyntö