Tiedotteet

Kuukauden tuote: Alex-sateenvarjo logolla tai muulla painatuksella

12.10.2019

alex-sateenvarjo logollaNiin taas mentiin ohi syyskuun ja seuravaaksi kuljetaankin jo läpi repaleisen lokakuun. Upean ruskan lisäksi lokakuu toi mukanaan pimenevät illat ja sadesäät.

Huumorin ohella haluaisimme pitää myös asiakkaamme kuivana ja suojassa sateelta – siksi lokakuun tuotteeksi valikoitui Alex-sateenvarjo logolla tai muulla valitsemallasi painatuksella!

Käytännöllinen sateenvarjo näkyy kauas

Sateenvarjo on mitä parhaimpia, sesonkiin sopivia promotuotteita. Sateisena päivänä mainos- tai liikelahjana annettu sateenvarjo tulee varmasti – jopa välittömästi – käyttöön ja laaja pinta-ala tarjoaa monipuoliset painatusmahdollisuudet. Kirkas värivalinta kiinnittää myös tehokkaasti huomion, jolloin sateenvarjo tarjoaa brändillesi kattavaa näkyvyyttä kuin itsestään!

Alex-sateenvarjo on 3-osainen, automaattinen sateenvarjo, joka avautuu ja sulkeutuu helposti nappia painamalla. Sateenvarjo on polyesteriä, runko on metallia ja kahva muovinen. Mukana tulee myös kätevä säilytyspussi.

Alex-sateenvarjo on valittavissa useassa eri värissä:

Alex-sateenvarjo logolla, värivaihtoehdot

 

 

Hinnat (alv. 0%):

  • 50kpl logolla (silkkipaino 1-väri) á 9€
  • 100kpl logolla (silkkipaino 1-väri) á 8,30€
  • 250kpl logolla (silkkipaino 1-väri) á 8€
  • 1000kpl logolla (silkkipaino 1-väri) á 7,80€

Hinnat kattavat yhden värin silkkipainon (mahdollisuus enintään kahden värin silkkipainoon). Saatavilla on myös painatus nelivärisenä siirtokuvalla, mutta kokemuksemme mukaan paras valinta tämän tuotteen painatukseen on silkkipaino.

Toimitusaika on pari viikkoa. Tarjous on voimassa lokakuun ajan.

Suunnitellaan yhdessä brändiisi sopiva tuote!

Alex-sateenvarjossa kohtaavat niin hinta-laatusuhde, ajankohtaisuus kuin käytännöllisyyskin. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä juuri sinun brändiisi ja sesonkiin sopiva promotuote!


Liisa Lehtonen
liisa.lehtonen(at)tamline.fi
GSM 0400 516 757

Sami Puustinen
sami.puustinen(at)tamline.fi
GSM 050 449 1115

Muita tiedotteita

Outlet Friday – Syyskuu 25.9.

16.9.2020

Syyskuun Outletissa TYÖVAATE SPECIAL!

Lue lisää

Yrittäjien Syysmessut to 24.9.

16.9.2020

Tervetuloa messuille! Kutsu ohessa.

Lue lisää

Kuukauden tuote – Syyskuu

4.9.2020

Syyskuun tuotteena heijastin extra. Heijastin on yksi kustannustehokkaimmista tavoista markkinoida. Halpa, näkyvä ja turvallisuuden kautta vastuullinen.    

Lue lisää
Tarjouspyyntö