Tiedotteet

Kuukauden tuote: Alex-sateenvarjo logolla tai muulla painatuksella

12.10.2019

alex-sateenvarjo logollaNiin taas mentiin ohi syyskuun ja seuravaaksi kuljetaankin jo läpi repaleisen lokakuun. Upean ruskan lisäksi lokakuu toi mukanaan pimenevät illat ja sadesäät.

Huumorin ohella haluaisimme pitää myös asiakkaamme kuivana ja suojassa sateelta – siksi lokakuun tuotteeksi valikoitui Alex-sateenvarjo logolla tai muulla valitsemallasi painatuksella!

Käytännöllinen sateenvarjo näkyy kauas

Sateenvarjo on mitä parhaimpia, sesonkiin sopivia promotuotteita. Sateisena päivänä mainos- tai liikelahjana annettu sateenvarjo tulee varmasti – jopa välittömästi – käyttöön ja laaja pinta-ala tarjoaa monipuoliset painatusmahdollisuudet. Kirkas värivalinta kiinnittää myös tehokkaasti huomion, jolloin sateenvarjo tarjoaa brändillesi kattavaa näkyvyyttä kuin itsestään!

Alex-sateenvarjo on 3-osainen, automaattinen sateenvarjo, joka avautuu ja sulkeutuu helposti nappia painamalla. Sateenvarjo on polyesteriä, runko on metallia ja kahva muovinen. Mukana tulee myös kätevä säilytyspussi.

Alex-sateenvarjo on valittavissa useassa eri värissä:

Alex-sateenvarjo logolla, värivaihtoehdot

 

 

Hinnat (alv. 0%):

  • 50kpl logolla (silkkipaino 1-väri) á 9€
  • 100kpl logolla (silkkipaino 1-väri) á 8,30€
  • 250kpl logolla (silkkipaino 1-väri) á 8€
  • 1000kpl logolla (silkkipaino 1-väri) á 7,80€

Hinnat kattavat yhden värin silkkipainon (mahdollisuus enintään kahden värin silkkipainoon). Saatavilla on myös painatus nelivärisenä siirtokuvalla, mutta kokemuksemme mukaan paras valinta tämän tuotteen painatukseen on silkkipaino.

Toimitusaika on pari viikkoa. Tarjous on voimassa lokakuun ajan.

Suunnitellaan yhdessä brändiisi sopiva tuote!

Alex-sateenvarjossa kohtaavat niin hinta-laatusuhde, ajankohtaisuus kuin käytännöllisyyskin. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä juuri sinun brändiisi ja sesonkiin sopiva promotuote!


Liisa Lehtonen
liisa.lehtonen(at)tamline.fi
GSM 0400 516 757

Sami Puustinen
sami.puustinen(at)tamline.fi
GSM 050 449 1115

Muita tiedotteita

Kuukauden tuote – työvaatepaketti

1.4.2020

Kevät tuo mukanaan tarpeen uusille työvaatteille. Huhtikuun kuukauden tuotteina Projob mallistosta softsell takki, huppari sekä työhousut. Huomioväreillä tai ilman. Projob […]

Lue lisää

Tiedote 18.3.

18.3.2020

Vallitseva tilanne vaikuttaa toimintaamme, samoin kuin kaikkien. Tuotanto ja myyntinäyttely toimii 1-2 henkilön miehityksellä ja toimitukset lähtevät sovitulla aikataululla. Myynnin […]

Lue lisää

Kuukauden tuote – Cutter & Buck Stealth Jacket

5.3.2020

Maaliskuun kuukauden tuote on Cutter & Buck Stealth Jacket.  Cutter on laatubrändi ja lyhyessä ajassa tästä hyvin kevyestä mutta silti […]

Lue lisää
Tarjouspyyntö